MENU

Co jsem to ogriloval

Ogriloval jsem toho už hodně, gril, který jsem si vyrobil, hřeje perfektně.Vždycky používám nejvýší pozici. Ze začátku grilování otvory v grilu zakryji plechy, aby to tak nehycovalo a v půlce je odstraním. Jako pomůcku mám Vitana gril komplet, to jsem dostal za koupení jejich koření, a je to velice kvalitní pevný a robustní, hold z pořádného nerezového tlustého plechu a ne jako ty kupovaný nejlevnější krámy, který rychle se rozpadnou.


Nejdřív gril, pořádně roztopím, pak do něj naházím dřevěné uhlí, které jsem si udělal, nechám to shořet, a když tam mám krásné uhlíky začnu grilovat.
roztopený gril

Takhle jsem griloval naporcované kuře.
grilování kuřat

grilování kuřat

grilování kuřat

grilování kuřat

A ještě pár obrázků z jiného grilování.
grilované maso

grilované maso

Dobrý je k tomu čerstvě nakopaný a čerstvě nastrouhaný křen a samozřejmě pivo a hořčice. A když grilujete s přáteli a máte k tomu puštěnou muziku je to dokonalé.

Všechny články o vaření:

Krkonošské kyselo
Výroba grilu
Výroba dřevěného uhlí
Co jsem to ogriloval
Co jsem uvařil
Zdravé jídlo pro dospělé i děti
Šunka




Flattr this



Ověřit CSS!

kontakt na autora článku:
email:josef.jebavy (uzenáč) xeres.cz